Wie zijn wij?

De Stichting Herenboeren Rijk van Dommel en Aa bestaat uit een bestuur met daaromheen een enthousiaste groep kartrekkers. Hieronder stellen zij zich kort voor.

amber1

Amber van Houtum

Voorzitter

Binnen de stichting is Amber gericht op het zoeken naar een geschikte locatie voor de Herenboerderij. Daarnaast is zij contactpersoon voor media, ondernemers en organisaties.

Ik word herenboerin omdat ik vind dat het anders moet en anders kan. Maar bovenal wil ik laten zien dat je zelf de verandering bent. Jij maakt dus WEL het verschil.”

Aukje

Aukje van Gestel

Penningmeester

Binnen de stichting houdt Aukje zich bezig met  het  informeren en enthousiasmeren van potentiële leden.

Ik word herenboerin omdat herstellende landbouw fantastisch is voor het bodemleven en biodiversiteit, en omdat ik gelukkig word van een rijk landschap met bomen, water, dieren en planten.

Zonnebloem met bij 250x360

Mark Franken

Grond

Voor Herenboeren Rijk van Dommel en Aa ben ik actief bij het zoeken naar een geschikte locatie.

Bloemen 4x3

José van der Want

Activiteiten

José is betrokken bij het organiseren van activiteiten en informatiebijeenkomsten.

Kippen 250x360

Nico Jansen

Grond

Nico knoopt overal gesprekken aan om ons uitzicht op grond te vergroten, en een mooie locatie te vinden voor onze herenboerderij.

Peren 4x3

Inge Leerschool

Social media en secretariaat

Inge houdt je op de hoogte via onze social media kanalen, en ondersteunt de stichting in de verslaglegging en opslag van documenten.

Picknick

Jij?

Jouw talent

Er is volop ruimte in onze groep van kartrekkers voor iedereen die graag iets extra’s wil doen om de Herenboerderij aan de grond te krijgen.