Film avond

Woensdagavond 19 april was er een filmavond in Nuenen. Met zo’n 25 Herenboeren ge├»nteresseerden hebben we de film Biggest little farm gekeken. Daarna hadden we goeie gesprekken onder het genot van een drankje. Allen aanwezigen, dank voor jullie komst! Mocht je deze film (van 2018) nog niet gezien hebben, dan is het zeker een aanrader om ‘m alsnog te bekijken, bijv. via Netflix.

Biggest little farm is een docu film waarin op een leuke en mooie manier duidelijk wordt dat het terugbrengen van het natuurlijke evenwicht voor verrassende uitdagingen zorgt. Biodiversiteit en een goede bodem zijn daarbij heel belangrijk. Een gezond bodem leven krijgt de laatste tijd gelukkig veel aandacht in de media en kranten. Er is ook een film, die momenteel nog net in de bioscopen draait.

Onder het maaiveld gaat over het landbouw belang van een gezond bodemleven, met prachtige beelden van onder de grond. Aan het eind zijn er een aantal praktische voorbeelden waar dit toegepast wordt en Herenboeren komt daar ook aan bod. Gauw nog even naar de bioscoop dus…

Deel dit bericht: