Update juli

We zijn er weer!

In onze nieuwsbrief van juli lees je alles over de frisse wind die door ons initiatief waait, en de huidige stand van zaken.

In onze nieuwsbrief van maart 2021 deden we een oproep voor de inzet van nieuwe kartrekkers om het initiatief van Herenboeren Rijk van Dommel en Aa een doorstart te geven. We kunnen nu met blijdschap melden dat dit gelukt is! De nieuwe groep kartrekkers bestaat inmiddels uit tien personen, die allemaal met enthousiasme en hun eigen expertise de handen uit de mouwen steken om een Herenboerderij van de grond te krijgen.

Per april zijn we dus weer op volle kracht aan het werk om een of meerdere Herenboeren locaties op te starten in de regio’s Geldrop-Mierlo, Helmond en Nuenen. Verwerving van gronden is op dit moment de grootste prioriteit. Daarnaast gaan we aan de slag met leuke activiteiten om jullie alvast te laten proeven van de sfeer én de plannen voor een Herenboerderij. Heb je tips, contacten, locatie of goede ideeën voor een activiteit? Laat het ons weten!

Deel dit bericht: